Over mij

Ik ben Han-Paul van Westing, eigenaar en oprichter van De Contactfabriek, sinds 2004. Met ruim 25 jaar ervaring in communicatie, project-management, Lean en teamcoaching, heb ik een eigen aanpak opgebouwd om ondernemingen te helpen bij hun groei-plannen en duurzame ambities.

Mijn vader kon scherp analyseren, mijn moeder stelde oprechte open vragen. Die eigenschappen benut ik om dialogen en processen op gang te brengen. En gedragspatronen te doorbreken. Respectvolle confrontaties, die brengen beweging!

“Groeien vraagt eerst lastige keuzes. De energie die je daarna opwekt blijft me verbazen”

0
grote dienstverleners geholpen
0
ondernemingen gecoacht
0
projecten afgerond

Ambities

De Contactfabriek is een ambitieuze eenmanszaak. Al twaalf jaar is het een succesvol bureau die op uurbasis consultancy diensten levert

De Contactfabriek wil zich de komende jaren ook toeleggen op het initiëren en begeleiden van innovatieve, groene, projecten in duurzame gebiedsontwikkeling en mobiliteit. De Contactfabriek participeert daarom actief in diverse samenwerkingsverbanden met verschillende partners.

De Contactfabriek is klein maar ambitieus. Twaalf jaar lang was het een succesvol eenmansbureau die op uurbasis consultancy diensten leverde.

De Contactfabriek wil zich de komende jaren ook toeleggen op het initiëren en begeleiden van innovatieve, groene, projecten in duurzame gebiedsontwikkeling en mobiliteit. De Contactfabriek participeert daarom actief in diverse samenwerkingsverbanden.

“De Contactfabriek wil mensen energie geven en verbinden, zodat zij over een drempel heen stappen; een stap die hen beweegt om zichzelf, hun team, bedrijf, wijk, stad of de wereld te verbeteren.”

Partners

Partner voor bedrijfsgroei

Partner voor bedrijfsgroei

Partner voor bedrijfsgroei

Partner voor teamgroei

Partner voor teamgroei

Partner voor teamgroei

Partner voor duurzame groei

Partner voor duurzame groei

Partner voor duurzame groei