Duurzame groei

Voor ondernemers, dienstverleners en parkmanagers

Onze wereld vraagt om een nieuwe keuzes in economie, ecologie en energie: We zijn op weg naar ‘Het Ware Noorden’. Elk bedrijf, bedrijfs-keten of bedrijvenpark kan daar zijn bijdrage aan leveren. Duurzame keuzes, leveren duurzaam resultaat. Dat vergt wel tijd, overtuigings-kracht en spannende nieuwe samenwerking met andere partners.

De Contactfabriek draagt actief bij aan het bereiken van ‘Het Ware Noorden”; onze duurzame toekomst. In effectieve werksessies brengen we zowel intern als met andere ondernemers de duurzame keuzes en mogelijkheden in kaart. Daarna ondersteunt de Contactfabriek om juiste partners en leveranciers met u in contact te brengen.

“Wij willen duurzame keuzes maken, maar het ontbreekt ons aan tijd en netwerk”

Groenkompas

In 1 of 2 sessies kiezen we de  kansrijke duurzame meer-jaren doelen. Koers is aantrekkelijk gevisualiseerd in Groen-kompas.

Groene groei scan

In 2 sessies kiezen we meest kansrijke duurzame verbeter-acties op basis van feiten en interne energie. Vervolg met specifieke experts.

Gebiedstafel

Met bedrijven en bewoners bundelen we duurzame ideeën voor delen van bv energie of mobiliteit. En bouwen daarna aan lokale communities.

Groei-kansen voor uw team ontdekken?

Een moment geduld aub.
0
transities gedaan
0
processen verbeterd
0
groeikompassen opgesteld